Maandag 27 april 2009  Kassel

Explosie 1: Duitsland 2009

 

Verder
Verder
Terug
Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanmorgen zijn we niet zo vroeg op want we worden pas om één uur in Stevensbeek verwacht. Vanwege het 100-jarig bestaan van het orkest gaven o.a. Elly en Gerard zondag een concert in Cuijk met daaraan volgend een diner.

 

Na het gebruikelijke drankje gaan we op zoek naar een restaurantje en vinden er een op het grote plein waar ook vis geserveerd wordt. Aangezien Elly geen vis eet neemt zij asperges, Anita heeft een zalmgerecht en Gerard en ik nemen een forel. Het is allemaal voortreffelijk, alles incl. 2 Martini’s, 2 cola, 1 wijn, 1 koffie en 2 thee voor  € 71,10 en opperen meteen dat we hier morgen weer zullen eten.

Enfin, we rijden om 12 uur weg uit Waalwijk en eten nog wat bij Elly, bouwen de auto’s om en gaan dan om 2 uur rijden richting Kassel waar we 2 nachten zullen zijn. Het is niet zo ver, halverwege om kwart over vier stoppen we nog even in een BAB Raststätte in Werl voor een drankje en om ongeveer 6 uur zijn we in het hotel. Midden in de stad, parkeren achter het hotel, verder alles op loopafstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 10 uur zijn we weer in het hotel en gaan dan meteen naar de kooi.