Home
Terug
Verder
Verder

Dan rijden we weer richting huis en moeten in ieder geval voor 5 mei terug zijn, want dan gaat iedereen weer aan het werk

Provence

 

Het plan is om op de terugweg in de buurt van Beaune Hans en Dinie op te zoeken, die een huis gekocht hebben in Moux-en-Morvan, mogelijk verblijven we een paar dagen bij hen, maar dat is afhankelijk van de omstandigheden, we hebben er in ieder geval geen vaste afspraken voor gemaakt.

De afstand is te groot voor één dag en daarom hebben we een overnachting ingelast bij Beaune, een hotel vlak langs de E17 of A31, de Route du Soleil.

We hebben in Séguret een vakantiehuis gehuurd voor een week van een Nederlandse eigenares en bivakkeren  daar van 19 tot 26 april. Op het plaatje ziet het er allemaal goed uit dus we gaan vol goede moed erop af.

We vertrekken witte donderdag 17 april al en leggen nog even een bezoek af bij de molen waar Herman met Judith en Sabientje in September gaat trouwen, dat is in Bergharen bij Nijmegen, en we gaan dan gelijk door naar Elly en Gerard in Stevensbeek alwaar we overnachten, zodat we goede vrijdag 18 april 2003 vroeg aan de afstand Stevensbeek/Beaune kunnen beginnen. Van daar uit rijden we zaterdag 19 april naar Séguret.

Omdat het al een tijdje rommelde in het Midden-Oosten hebben we onze plannen voor Turkije even in de koelkast gezet en besloten we maar niet te gaan vliegen, ook niet naar Sicilië, en de auto maar van stal te halen en naar Zuid Frankrijk te rijden.

17 april 2003