We vertrekken Zaterdag 24 april ís morgens vroeg naar Stevensbeek, drinken daar nog een kopje koffie en nadat we de wagen geladen hebben zullen we wel om een uur of tien vertrekken.

 

Elly, Gerard

Anita, Wil

Home
Terug
Verder
De Italiaanse meren

PROLOOG

De meivakantie van 2004 zit vreemd in elkaar; in plaats van weekend tot weekend, nu van donderdag 22 april t/m woensdag 5 mei. We gaan dus nu maar een ruime week weg, zodat we voordat we weggaan nog wat ruimte hebben om in te pakken en aan het eind om weer uit te pakken met alle perikelen van dien.
Zodra we terug zijn is Anita weer jarig en is het ook weer direct moederdag en als klap op de vuurpijl komen dan de Canadezen massaal naar Nederland omdat er getrouwd moet worden. Al met al ook voor ons een komende drukke tijd dus we gaan maar even rustig aan doen met Elly en Gerard aan de Italiaanse meren, met name het Lago Maggiore en het Gardameer.
We rijden met de auto van Elly en hebben 2 hotels besproken in Riva del Garda en in Stresa. We rijden via Duitsland en Oostenrijk naar Riva del Garda en overnachten ergens in Duitsland. Terug rijden we via Zwitserland en Duitsland en ook op de terugweg overnachten we ergens.
Verder
 

 

De Italiaanse meren