Proloog.

Bergen

Home
Terug
Dag 3
Dag 2

Helaas moeten we onze kleindochters een paar weken missen, want wij gaan met Elly en Gerard een weekje toeren langs het Zwarte Woud en de Neckar en Herman gaat met zijn gezin en verdere schoonfamilie een weekje naar Cadiz in Spanje. Die weken lopen niet synchroon maar overlappen een paar dagen. Ook de gezamenlijke viering van de verjaardag van Anita op 7 mei en moederdag op 8 mei valt daardoor in het water, maar dat zal later zeker goed komen.

Dag 14
De thuisreis

Dag 15

De bedoeling is, dat we zaterdag 30 april vertrekken, maar of we vrijdagmiddag al naar Stevensbeek gaan of zaterdag vanuit Waalwijk vertrekken is nog niet duidelijk, omdat het eindexamentijd is op de dansacademie en Anita deze laatste week erg druk is en dus niet veel tijd heeft om koffers te pakken, alhoewel ze al weken overweegt wat ze zal meenemen en al het een en ander heeft klaargelegd. Ook is nog niet duidelijk of Elly Vrijdag al uitgewerkt is. De mannen zijn al bejaard en kunnen hun tijd zelf invullen, lekker toch!!!

en

Verder

 

Verder

 

Mei aan de Neckar

Anita en Wil

Ik zal het reisverslag weer voor mijn rekening nemen en wanneer het versturen met e-mail niet lukt, maak ik me daar niet meer zo druk over want ik zet het verslag na afloop toch op mijn blad (site) op internet.

Elly en Gerard

Vriendelijke groeten, kussen, knuffels en wat dies meer zij van

Vooralsnog wensen wij eenieder een leuke Koninginnedag en de dames een gezellige moederdag.

Elly heeft alles uitgezocht, dat doet zij voortreffelijk, maar dat betekent voor ons dat we niet weten wat ons te wachten staat. Niet omdat we deze trip niet samen gekozen hebben en niet omdat Elly ons niet over de voortgang van de boekingsprocedure heeft ingelicht, maar gewoon omdat wij te gemakzuchtig waren om ons er nog in te verdiepen. Dat heeft echter ook zijn leuke zijde en het komt altijd goed.