Home
Terug
Verder
Verder
Noord Spanje / Baskenland 2008

Zaterdag, 19 juli 2008.

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag vertrekken we naar Spanje om eens te kijken hoe de bedevaartgangers de gang naar Santiago de Compostela ervaren. Om kwart over tien rijden we weg uit Waalwijk bij kilometerstand 41264. Elly en Gerard komen uit Stevensbeek en hebben eerst nog een koffie gedronken bij ons.

 

 

 

 

 

Om kwart voor een stoppen we voor een lunch op de autosnelweg A1 in Halenpin. Het regent zo nu en dan en het is zwaar bewolkt.

We gaan door en om kwart voor vier komen we in Parijs-Massy waar we een Ibis hotel hebben besproken vlak bij het vliegveld Orly waar aan de lopende band vliegtuigen vertrekken, hetgeen nog al wat leven maakt.

Als we in de kamers komen blijkt dat er geen rokerskamer voor Gerard is. We hebben bij de receptie geklaagd met als gevolg dat we een etage lager een kamer voor Gerard vinden en wij uiteraard ook mee verhuizen.

Nadat we de kamers hebben ingericht en ons aperitiefje bij Elly hebben gedronken gaan we om half zes op weg op zoek naar een restaurant.

 

 

 

 

We eten in een aardig restaurant, Hypopotamus, leuk ingericht goed eten en drinken en om 9 uur gaan we nog even wat lopen richting Parijs (een stukje maar) en weer terug naar het hotel.

Om 10 uur gaan we naar onze eigen kamer en maken ons klaar voor de nacht.