Hemelvaart 2007
Verder
Verder
Terug
Home
Home

 

 

Deze vakantie hebben we aangeboden gekregen van Judith en Herman ter gelegenheid van de 60e verjaardag van Anita en de 70e verjaardag van mij.

 

 

Hemelvaart met Judith, Herman, Sabine, Indy, Jamie en Vivie in Winterberg

 

 

 

17 Mei 2007.

 

 

Om 10 uur vertrekken we uit Waalwijk en ook omstreeks dezelfde tijd zullen Herman c.s. wel uit Heemstede vertrokken zijn om elkaar bij Zevenaar te ontmoeten.

Om 12 uur komen we tezamen in het AC restaurant in Zevenaar en lunchen daar ook.

EÚn uur is het alweer voor we alles weer ingeladen hebben om onze reis te vervolgen naar Winterberg.

De 2 grote meiden komen bij ons zitten en we rijden achter de gloednieuwe Ford Galaxie met navigatie aan voor een ruim 2 uur durende rit van 250 km.

 

 

 

 

 

 

 

Het is alweer vier uur als we aankomen in hotel Waldhaus, gerund door een Nederlands echtpaar dat het hotel pas 3 maanden in hun bezit heeft. Het is een bijzonder hotel, groot maar vooral uitgebreid, een doolhof om alles te vinden wat je zoekt. Er is een zwembad, solarium, fitness ruimte, 22 kamers en wat verder een hotel met restaurant behoeft. Bv een goede keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als we ge´nstalleerd zijn gaan we even de buurt verkennen en komen bij een plek waar crossfietsers hun domein hebben. Het is leuk om te zien hoe die jongens met hun speciale fietsen de heuvels af springen.

Er is ook een minigolfbaan maar de meiden gebruiken dat voor andere doeleinden, ook leuk.

Na een uurtje hebben we er voorlopig genoeg van en gaan naar het restaurant. Een heel gedoe met 2 kleine kinderen die niet in hun stoel blijven zitten. Enfin de maaltijd was super.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de speelruimte maken we nog gebruik van ter plaatse aanwezige spelletjes en biljarttafel, tafeltennis en voetbalspel.

Om tien uur wordt het tijd de kinderen te ruste te leggen en zelf ook uit te gaan rusten van de voor ons toch wel vermoeiende dag.

Welterusten.